Shkrihet akulli mes Kastriotëve dhe KF Gostivari, ka marrëveshje

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 10 Nëntor, 2022 15:56 Updated

Më në fund gjetëm një gjuhë të përbashkët sa i përket 7 pikave që u dakorduam !

1.Emri i klubit do të ngelet i njejti!
2.Ngjyrat e klubit ngelen të njejtat!
3.Në rrjetet sociale do të shkruhet vetëm në gjuhën angeleze!
4.Në rrjetet sociale do të shkruhet vetëm për lajme sportive!
5.Faqja e klubit do të menaxhohet nga persona të klubit!
6.Nuk do të ketë tifogrup paralel!
7.Në stadium nuk do të ketë asnjë pankartë provokative!

Ne së bashku do të dëshmojmë se mund të arim shumë gjëra !

Përpara Gostivari! Gostivari drejt ligës së parë !

KASTRIOTËT GOSTIVAR

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 10 Nëntor, 2022 15:56 Updated