Shënimi 1 Tetori Dita Ndërkombëtare e të Moshuarve

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Tetor, 2022 13:12

Me rastin e shënimit të 1 Tetorit, Dita Ndërkombëtare e të Moshuarve, vullnetarët nga klubi i të Rinjëve të kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut -organizata komunale Gostivar, vizituan të moshuarit e vendosur në Shtëpinë e të mëshuarve “Pela Med” Gostivar.

Të moshuarve u dhuruan dhurata modeste individuale me mbishkrime nga ana e vullnetarëve në të cilat shkruheshin mesazhe si mbështetje për rritjen e cilësisë së jetës së tyre.

Ky aktivitet synon ndërgjegjësimin e publikut për nevojën nën kujdesin institucional të njerëzve që jetojnë vetëm, nevojat e të moshuarve sot, si dhe problemet me të cilat përballen çdo ditë në komunitet.
Faleminderit Shtëpisë së të Moshuarve” Pella Med” Gostivar për bashkëpunimin, vijon njoftimi. GS

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Tetor, 2022 13:12