Shefi i shtabit zgjedhor të Altnerativës në Gostivar takoi Forumun e Gruas

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 21 Qershor, 2020 22:48

Sonte, shefi i shtabit zgjedhor të degës së Altnerativës në Gostivar, Abdylshyqyr Abedini realizoi takim me kryesinë e forumit të gruas.

Me këtë rast, Kryetarja Gylsym Koçi u delegua nga kryesia për kordinim dhe bashkërenditje të aktiviteve me forumin e gruas të partnerit të koalicionit, degën e Aleancës për Shqiptarët në Gostivar

 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 21 Qershor, 2020 22:48