Shaqiri: Do të formojmë komision që libri i historisë për klasat e VI të hiqet sa më parë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Tetor, 2022 18:53

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri për TV21 tha se do të formohet komision që libri i historisë për klasat e gjashta të hiqet sa më parë nga programi mësimorë.

Këto deklarata të ministrit vijnë pas reagimeve të gazetarit Halil Matoshi, i cili e quajti diskurs fashist pjesën ku libri ku shkruhet “Shqipëria si shtet në të cilin elementi sllav ka qenë shtypur në mënyrë permanente”.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Tetor, 2022 18:53