Sesione diseminimi me gjimnazistët e Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Tetor, 2022 17:02

Sesione diseminimi me gjimnazistët e Gostivarit

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut – Organizata Komunale Gostivar sot në SHMKM “Gostivar”, realizoi katër punëtori disemini me gjithsej me 110 nxënës me vitet e para dhe të dyta. Desiminues ishin Xhan Bajrami dhe Ajsel Ademi.

Gjatë punëtorive të rinjtë u njohën me historikun e Kryqit të Kuq, parimet themelore, amblemën, punën dhe rolin e Kryqit të Kuq dhe RMS-së. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Tetor, 2022 17:02

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...