Samsung Galaxy S22 do të ketë një ekran unik

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2021 10:25

Samsung Galaxy S22 do të ketë një ekran unik

Ka më pak rritje për Galaxy S22 Ultra. Sepse modeli i mëparshëm tashmë kishte një shkëlqim maksimal prej 1500 nits.

Ajo që bie veçanërisht në sy është diferencimi i ri midis Galaxy S22 dhe Galaxy S22 +. Ndërsa modelet e mëparshme kishin ende të njëjtin ndriçim të ekranit, ndoshta do të ketë një ndryshim të qartë në ekran në pajisjet e ardhshme.

Ka më pak rritje për Galaxy S22 Ultra. Sepse modeli i mëparshëm tashmë kishte një shkëlqim maksimal prej 1500 nits.

Ajo që bie veçanërisht në sy është diferencimi i ri midis Galaxy S22 dhe Galaxy S22 +. Ndërsa modelet e mëparshme kishin ende të njëjtin ndriçim të ekranit, ndoshta do të ketë një ndryshim të qartë në ekran në pajisjet e ardhshme.

Galaxy S22 + dhe Galaxy S22 kanë një modul të veçantë kamere që zgjatet pak. Këndet e rrumbullakosura mund të shihen gjithashtu në imazhet e rrjedhura. Foto të tjera të pajisjeve të ardhshme kanë dalë nga blogu i teknologjisë gsmarena.

Çmimet e pajisjeve S22

Sa do të kushtojnë pajisjet e ardhshme më të mira Samsung, tashmë është zbuluar. Prandaj, telefonat inteligjentë S22 do të fillojnë me një çmim të ngjashëm me vitin e kaluar. Nëse rrjedhjet janë të sakta, mund të priten çmimet e mëposhtme:

Samsung Galaxy S22: nga 849 euro
Samsung Galaxy S22 +: nga 1,049 euro
Samsung Galaxy S22 Ultra ose Note: nga 1249 euro. /Telegrafi/

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2021 10:25