Regjistrohet tjetër përleshje fizike në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Korrik, 2020 12:08

Dje (30-qershor) në ora 17 e 40 minuta, 38-vjeçari N.O. nga fshati Vidushë e Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se në rrrugën ,,JNA” në Gostivar, ku bashkë me vëllaun dhe nipin e tij kanë qenë duke kryer punë ndërtimore, rreth orës 16.00 është prishur qetësia dhe rendi publik, me një përleshje fizike në të cilën kanë marrë pjesë edhe disa persona të panjohur.

Menjëherë pas denoncimit, në Stacionin policorë Gostivar kanë qenë të arestuar personat A.O.(23)
dhe S.O. (49) nga fshati Vidushë dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të rastit, do të përgaditet
parashtresë adekuate.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Korrik, 2020 12:08