Regjistrohet rast i ri i dhunës familjare në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Qershor, 2020 11:43

Dje (31-maj) në ora 15.00, 56-vjeçarja Gj.M. nga Forina e Gostivarit në SPB Tetovë ka denoncuar se përpara shtëpis së saj, ka qenë e sulmuar fizikishtë nga vëllau i saj 53-vjeçari Z.I. Këtij sulmi fizik i ka paraprirë një bisedë paraprake telefonike, me ç’rast Z.I. ka shkuartek motra ia ka marur celularin dhe e ka sulmuar.

Rasti është zbardhur tërsishtë dhe ndaj personit Z.I. është përgaditur parashtresë adekuate.’Gostivari Sot 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Qershor, 2020 11:43