Regjistrohen 628 shkelje për mosmbajtje të maskave

Linda Limani
Nga Linda Limani 16 Tetor, 2020 09:28

Gjatë 24 orëve të fundit (14/15.10.2020) na gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë, lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar gjithsejtë 628 shkelje.

Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi iu bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e Qeverisë që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Linda Limani
Nga Linda Limani 16 Tetor, 2020 09:28