Raste të reja të agresivitetit ndaj pjesëtarëve të Policisë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Janar, 2024 10:10

Raste të reja të agresivitetit ndaj pjesëtarëve të Policisë

Mbrëmjen e djeshme rreth orës 21:00 në rrugën “Ilindenska” në Gostivar, zyrtarët policorë të SPB Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme në Gostivar, kanë ndaluar 22-vjeçarin D.B. nga Gostivari, pasi që është sjellë në mënyrë agresive gjatë ndërmarrjes sëveprimeve.

Ai është ndaluar në Stacionin Policor-Gostivar për zbardhjen dhe dokumentim të rastit, pas së cilës do të përpilohet parashtresë përkatëse. Gostivari Sot

Lexo edhe: Shtohen rastet е sjelljeve agresive, qytetarët nuk e bëjnë hesap Policinë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Janar, 2024 10:10