Raif Raifi nga Banjica siguron 10.000 euro donacion nga Turqia për Spitalin e Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Tetor, 2020 12:38

Spitali I Gostivarit ka pranuar donacion në vlerë rreth 10 mijë euro nga Republike e Turqisë. Kështu njoftojnë nga shërbimi I për informim I Spitalit të Gostivarit
“Falemenderojmë përzemërsisht bashkvendasin tonë z.Raif Raifi nga Banjica i cili në bashkpunim me kryetarin e Rumeli Balkan Federasyonu z.Kamuran Atakan nga Republika e Turqisë – Stamboll, aritëm që sot të organizojmë donacion tepër të rëndësishëm për spitalin e Gostivarit edhe atë:

  • 2.120 litra dezinfektues
  • 5.000 maska mbrojtëse
  • 5.000 doreza për një përdorim
  • 200 skafanderë, veshje mbrojtëse
  • dhe disa materiale tjera për higienë
    Donacioni kap vlerën e reth 10.000 euro
    Ky donacion ishte tepër i mirëpritur nga ana e drejtorisë dhe të punsuarve në këto kohëra të vështira për shkak të epidemisë” njoftojnë nga Spitali I Gostivarit
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Tetor, 2020 12:38