Qeveria me vendim, hapen kufijtë me vendet fqinje pa PCR test

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Tetor, 2020 13:41

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka sjellë vendim për hapjen e kufirit me shtet fqinje. Hapja e kufirit do të bëhet më 12 tetor, pra ditën e hënën.

Komisioni për Sëmundje Infektive në seancën e djeshme miratoi vendim për hapjen e kufijve me shtetet fqinje, Kosovën, Malin e Zi, Serbinë dhe Shqipërinë pa PCR test.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Tetor, 2020 13:41