Privohen nga liria dy persona nga Çajla

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 8 Qershor, 2020 11:26

Gjatë ditës së djeshme diku rreth orës 14:30 minuta në fshatin Çajle të Gostivarit, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë, kanë privuar nga liria personin B.F. 41 vjeçar dhe I.M. 30 vjeçar që të dy nga Gostivari.

Personat në fjalë u privuan nga liria pasi gjatë një kontrolli nga ana e policëve tek ta u gjet një sasi e dr 0gës “k0 kainë’. Që të dy u mbajtën në stacionin po licorë në Gostivar për zbardhje dhe dokumentim të plotë të rastit, pas çka do të pasoj edhe padi adekuate.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 8 Qershor, 2020 11:26