Prishi rendin dhe qetësinë publike, arrestohet 41-vjeçarja nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Qershor, 2020 11:33

Dje (29-qershor) rreth orës 11 e 50 minuta, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-Njësia për Punë të Brendshme Gostivar, në rrugën ,,Major Çede Filipovski” në Gostivar, ku pa maskë mbrojtëse në fytyrë ka qenë duke pritur rradhë përpara bankës, ka qenë e arestuar 41-vjeçarja M.Zh. nga Gostivari, për arsye se e ka prishur qetësinë dhe rendin publik dhe i ka përbuzur dhe fyer pjestarët e policisë.

Ndaj saj është përgaditur parashtresë adekuate.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Qershor, 2020 11:33