Prishën qetësinë dhe rendin publik, arrestohen dy gostivaras

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Qershor, 2020 12:15

Dje (3-qershor) rreth orës 23 e 15 minuta, në rrugën ,,18-nëntori” në Gostivar, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë-NjPB Gostivar i kanë arestuar personat M.M.(20) dhe L.S.(21) nga Gostivari, të cilët e kanë prishur qetësinë dhe rendin publik me një zënkë fizike, e cial ka ndoshur në mes tyre.

Të njëjtit në gjendje të alkoolizuar kanë këmbyer disa grushta dhe kundër tyre do të përgaditen parashtresa adekuate.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Qershor, 2020 12:15