Prej sot vlejnë çmimet e reja të derivateve të naftës

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 23 Qershor, 2020 10:33

Nga dita e sotme çmimet e derivateve të naftës do të shiten me çmim më të lartë për një denarë, kështu vendosi dje weKomisioni Rregullator për Energjetikë.

Kështu Euro Super BS-95 do të shitet për 60.50 denarë për litër, Euro Suoer BS-98 do të shitet për 62.50 denarë për litër dhe Euro Dizel do të shitet për 52 denarë për litër.

Këto çmime do të jenë në fuqi deri të hënën e ardhshme 29.06.2020.

Euro Super BS-95 do të shitet për 60.50 denarë për litër.
Euro Suoer BS-98 do të shitet për 62.50 denarë për litër.
Euro Dizel do të shitet për 52 denarë për litër.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 23 Qershor, 2020 10:33