Prej mesnate do të lirohen çmimet e derivateve të naftës

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 20 Korrik, 2020 14:52

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) njofton se prej mesnate do të lirohen çmimet e derivateve të naftës.

Çmimi i EuroSuper BS-95 dhe EuroSuper BS-98 do të lirohet për 1.5 denarë, kurse çmimi i Eurodizelit dhe vajit EL do të ulet për 0.50 denarë.

Euro super BS-95 do të shitet për 60.00 denarë për litër.

Euro Super BS-98 do të shitet për 62.00 denarë për litër.

Euro Dizel do të shitet për 53.00 denarë për litër.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 20 Korrik, 2020 14:52