Pollog, Policia kap në flagrancë 112 persona pa maska

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Tetor, 2020 14:11

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (1.10./2.10.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 112 persona (TE-70 dhe GV- 42) janë përgaditur dhe lëshuar urdhëresa pagese për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë.

Gjatë kësaj periudhe, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, për 66 persona (TE-55 dhe GV-11) janë përgatitur vendime të reja për izolim, kurse janë kryer kontrolle ndaj 426 persovave (TE-289 dhe GV-137) me vendime të tilla dhe nuk janë konstatua mosrespektime të vendimeve.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Tetor, 2020 14:11