Pollog, gjoba për 57 persona që nuk kishin maska mbrojtëse

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 29 Shtator, 2020 13:49

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (28.09./29.09.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 57 persona (TE-38 dhe GV-19) janë përgatitur urdhër pagesa për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë.

Në këtë periudhë, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit janë përgaditur vendime të reja për izolim për 6 persona nga Gostivari, kurse janë kryer kontrolle ndaj 464 personave (TE-310 dhe GV-154) me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 29 Shtator, 2020 13:49