Pollog, 85 persona gjobohen për mos mbajtje të maskave mbrojtëse

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 28 Shtator, 2020 12:13

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë për periudhën (27.09./28.09.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej për 85 persona (TE-47 dhe GV-38) u janë lëshuar urdhëresa pagese për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti përkatës i qeverisë, njofton Gostivari Sot 

Në këtë periudhë, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor, në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, janë përgaditur vendime të reja për izolim për 5 persona (GV) kurse janë kryer kontrolle për 475 persona (TE-317 dhe GV- 158) me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar paregullsi dhe mosrespektim të vendimeve. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 28 Shtator, 2020 12:13