Policja në Nju Jork pendohet keq për kërcimin sensual me shefin

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2021 10:45

Policja në Nju Jork pendohet keq për kërcimin sensual me shefin

Oficerja e policisë së Nju Jorkut ndihet e turpëruar pas kërcimit sensual që bëri me shefin e saj, gjatë festës së organizuar nga departamenti i policisë në Bronx, për festat e fundvitit.

Edhe pse 26-vjeçarja nuk ka folur publikisht pas publikimit të videos në rrjetet sociale, ku ajo kërcen me shefin, babai i saj ka thënë për mediet e huaja se e bija ndihet e zhgënjyer.

Vajza ime më tha: “Babi, ajo që bëra ishte një gabim: Më vjen shumë turp për atë që bëra. Të turpërova ty dhe familjen time.”

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Dhjetor, 2021 10:45