Policia realizoi kontrolle në disa lokale, arrestohen tre persona

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Tetor, 2022 21:10

Në intervalin kohor nga ora 00:00 deri më ora 04:00 policia e rajonit të Shkupit ka arrestuar tre persona dhe ka regjistruar 11 kundërvajtje nga kontrollet që kanë realizuar në 97 objekte gastronomike dhe 37 automjete.

MPB njofton se në rajonin e Bit Pazarit dhe Karposhit nëpunës policorë të SPB-Shkup i kanë privuar nga liria tre persona. për shkak të kundërvajtjeve nga Ligji për kundërvajtje

“Pas dokumentimit të plotë të rasteve kundër tyre do të parashtrohen kallëzime përkatëse”, thonë nga MPB.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Tetor, 2022 21:10