Policia raporton për zënkë fizike në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shtator, 2022 10:10

Policia raporton për zënkë fizike në Gostivar

Dje (14-shtator) në ora 14:35, personi E.O.(43) nga Duf i Gostivarit, në SPB Tetovë ka raportuar se për shkak të keqkuptimeve në trafik, ka qenë i sulmuar fizikisht në rrugën rajonale në Ballindol nga 42-
vjeçari I.S. nga Ballindolli.

Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar, ndërsa ndaj të përfshirëve do të vijojnë parashtresë
përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shtator, 2022 10:10

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...