Policia në Gostivar ka gjetur një materje pluhuri të bardhë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Qershor, 2023 10:43

Mbrëmë (22-qershor) rreth orës 03:00, zyrtarët policorë të SPB Tetovë DPB Gostivar, në rrugën Zhivko Brajkovski në Gostivar, mbi stadiumin e futbollit të qytetit, kanë gjetur një materje pluhuri të bardhë.

Diku më vonë lidhur me këtë rast, në Stacionin policorë Gostivar është është thirë në bisedë informative një person 56-vjeçar nga Gostivari dhe rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 22 Qershor, 2023 10:43