Policia me detale për zhdukjn e 80 vjeçarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 10:58

Dje (30-tetor) në ora 15:00, personi E.J. (59) nga Gostivari, në SPB Tetovë ka raportuar se babai i tij K.J. (80) rreth orës 10:30 në pyllin e Pozharanës së Gostivarit duke mbledhur fruta pylli kishte humbur nga vendi ku e kishte lënë. Po merren masa për gjetjen e personit.

Sot prej ora 09.00 të mëngjesit, po kërkohet zona më e gjërë e Pozharanit të Gostivarit, në aktivitetet
pët gjetjen e personit K.J., krahas pjestarëve të policisë të SPB Tetovë, janë kyëur edhe ekipe nga
MPB me qen zyrtarë kërkues, si dhe me Helikopter të MPB-së, por deri më tani ende nuk është gjetur
personi i humbur.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 31 Tetor, 2022 10:58