Policia gjeti marihuanë edhe tek një 30-vjeçar nga Tetova

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:44

Policia gjeti marihuanë edhe tek një 30-vjeçar nga Tetova

T&S

Pjestarët e policisë të SPB Tetovë, mbrëmjen e djeshme (03-nëntor) rreth orës 22:30, në rrugën për në
Bërvenicë të Tetovës, kanë privuar nga liria 30-vjeçarin R.L. nga Tetova, tek i cili është gjetur marihuanë.

Ai është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit dhe kundër tij për të do të përgatitet raport përkatës.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:44

30
Mar
Pasi merr terapi në Repartin psikiatrik pranë Spitalit të Gostivarit,...