Policia gjeti drogë tek një i mitur nga Tetova

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Nëntor, 2022 11:20

Policia gjeti drogë tek një i mitur nga Tetova

Dje (01-nëntor) rreth orës 14:05, në rrugën “Lubo Bozhinovski” në Tetovë, zyrtarë policorë të SPB Tetovë, kanë privuar nga liria një të mitur nga Leshka e Tetovës, të cilit gjatë kontrollit të kryer i është gjetur marihuanë dhe një dërrmues.

Rasti po dokumentohet dhe ndaj të miturit do të përgaditet kallëzim përkatës.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Nëntor, 2022 11:20

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...