Policia gjeti drogë në lagjen Tullana

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:34

Policia gjeti drogë në lagjen Tullana

Pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar (ZJ për PK) mbrëmë (03-nëntor) rreth orës 23:30, në Lagjen Tullana në Gostivar, kanë privuar nga liria personat S.N. (23) dhe A.Gj. (23) për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetë lëndë pluhuri e bardhë.

Të dy janë ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës do të përgatiten parashtresat përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Nëntor, 2022 11:34

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...