Policia e Gostivarit me projekt për nxënësit: “Surfo sigurt”, në internet

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 28 Maj, 2022 09:38

Policia e Gostivarit me projekt për nxënësit: “Surfo sigurt”, në internet

Të premten në shkollën fillore “Ismail Qemali” në Gostivar, me iniciativë të Departamentit për Punë të Brendshme Gostivar nga ana e zyrtarëve policor u prezentua projekti “Surfo Sigurt” transmeton Gostivari Sot

Në prezentimin e projektit u përcjell mesazhi se si duhet të mbrohen fëmijët nga keqpërdorimi i të dhënave personale.

“Inkurajomë të gjithë shkollat si dhe institucionet tjera relevante,që bashkpunimi të intesifikohet me qëllim parandalimin e keqpërdorimit të rjeteve sociale e veçanarisht te fëmijët” shprehet Basri Veseli shef i DPB-Gostivar. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 28 Maj, 2022 09:38