Policia bastis shtëpinë e banorit të Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Shtator, 2020 11:42

Dje (9 shtator) në periudhën prej 13 e 50 minuta deri në 14 e 30 minuta, pjestarët e policisë nga SPB- Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, me urdhër të gjykatës kanë kryer kryer bastisje në shtëpinë dhe hapsirat ndihmëse të personit A.S. (27) nga Banjica e Poshtme e Gostivarit.

“Gjatë bastisjes janë gjetur mjete të cilat dyshohet të kenë origjinë nga vepra penale ,,vjedhje“, njoftuan nga Policia e Gostivarit, transmeton Gostivari Sot

I njëjti është privuar nga liria dhe mbajtur në stacionin policor Gostivar, ku rasti është duke u
zbardhur dhe kundër tij do të përgaditet parashtresë adekuate. Gostivari Sot

 

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Shtator, 2020 11:42