Plazhi i Jalës, parajsa që ofron kamping e argëtim

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Korrik, 2023 08:24

Plazhi i Jalës, parajsa që ofron kamping e argëtim

Emisioni veror “n’mal A n’det” ka filluar transmetimin në ATV. Ky emision, i cili vjen në një format më ndryshe, drejtohet nga yjet e ATV-së, Roberti, Emira dhe Jeta dhe jepet çdo ditë nga e hëna deri të premten prej orës 21:10.

Një ndër rubrikat që do ta përcjellin këtë emision është edhe rubrika “Ku me shku n’mal”, në të cilën do të shfaqen reportazhe nga vende të ndryshme malore në Kosovë.

Dje në emisioni veror “n’mal A n’det” u shfaq një reportazh nga Jala, një ndër vendet më atraktive për të kaluar pushimet në bregdetin shqiptar.

Në Jalë, gazetarja e ATV-së zhvilloi disa biseda me turistët, të cilët treguan eksperiencat e tyre në këtë vend turistik.

Shumë nga turistët treguan se tash e disa vite i bëjnë pushimet në Jalë, për shkak se është një vend me i veçantë në krahasim me vendet tjera në bregdetin shqiptar. 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Korrik, 2023 08:24