Pesë shkupianë sulmuan fizikisht banorin e Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Prill, 2023 11:04

Punonjësit policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, mbrëmë reth orës 23:30, në pikën e pagesës rrugore- Gostivar, kanë ndaluar personat: B.P.(36), B.N.(22), G.A.(34), F.T.( 24),
B.D.(31), të gjithë nga Shkupi, përcjell Gostivari Sot

Personat në fjalë kanë qenë denoncuar nga 39-vjeçari N.M. nga Gostivari se rreth orës 22:40 janë sjellë në mënyrë agresive dhe e kanë sulmuar fizikisht në një pikë karburanti në lokalitetin Strazhë.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tyre do të vijojnë parashtresë përkatëse. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Prill, 2023 11:04