Pesë persona përfshihen në një zënkë fizike në Spitalin e Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Shtator, 2020 13:21

Mbrëmë (21 shtator) në orën 21:30, në SPB Tetovë, është raportuar se në Qendrën e Urgjencës në Spitalin e Përgjithshëm në Gostivar është prishur rendi dhe qetësia publike me një përleshje fizike në të cilën kanë marrë pjesë A.B. (34) dhe B.S. (27) nga njëra anë dhe R.K. (31), I.K. (57) dhe S.A. (37) nga ana tjetër, të gjithë nga fshati Debresh

Paraprakishtë, dy prej tyre, A.B. dhe R.K kanë filluar një zënkë fizike në fushën e futbollit në
oborrin e shkollës fillore në fshatin Debresh, ku gjatë zënkës është dëmtuar automjeti i personit A.B.

Të gjithë ata që u përfshinë në rast, të cilët pas konfrontimit në Debresh kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Qendrën Emergjente ku pjestarët e policisë i kanë arrestuar dhe mbajtë në Stacionin Policor Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit dhe kundër tyre do të përgaditet parashtresë adekuate. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Shtator, 2020 13:21