Përleshje masive në Tetovë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 1 Nëntor, 2022 11:11

Mbrëmë rreth pesëmbëdhjetë minuta pas mesnate, në SPB-Tetovë është raportuar se në rrugën “Jane Sandanski” në Tetovë është prishur rendi dhe qetësia publike me një përleshje fizike të ndërsjellë në të cilin ka marrë pjesë A.L. (20), L.L (18) dhe B.S. (20) nga Tetova nga njëra anë dhe disa persona në anën tjetër, njërin prej të cilëve e njihnin.

Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar dhe ndaj të përfshirëve do të vijojnë parashtresa
përkatëse.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 1 Nëntor, 2022 11:11