Përleshje fizike mes dy të miturve

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Nëntor, 2022 11:56

Dje (17-nëntor) në ora 17:45 në SPB Tetovë është raportuar se në oborrin e shkollës së mesme në
Tetovë është prishur rendi dhe qetësia me përleshje fizike mes dy të miturve nga fshati Siniçanë dhe
Selcë e Tetovës, prindërit e të cilëve menjëherë janë thirrur, është diskutuar me ta dhe kundër tyre do të
përgatiten parashtresa sipas Ligjit për veprat kundër rendit dhe qetësisë publike.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Nëntor, 2022 11:56