Përfunduan punimet në rrugën regjionale në fshatin Toplicë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Korrik, 2023 14:33

Përfunduan punimet në rrugën regjionale në fshatin Toplicë

Sot përfunduan punimet në rrugën regjionale në fshatin Toplicë, rruga është me gjatësi 850m, dhe gjërësi 6.5 metra.

Projekti në fjalë u realizua nga Ndërmarrja publike për Rrugë Shtetërore, ndërsa Komuna e Vrapçishtit ka qenë mbikqyrës i projektit.

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani, shpreh faleminderim të veçantë ndaj Drejtorit, z.Ejup Rustemi, i cili na mundësoi që këtë projekt ta realizojmë së bashku për të mirën e qytetarëve të Komunës së Vrapçishtit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Korrik, 2023 14:33