Hën. Jan 20th, 2020

Për Ne

Portali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor 2017, në ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe. 

Gostivari Sot është portali i vetëm legal në territorin e gjerë të Komunës së Gostivarit.

Misioni ynë mbetet promovimi i vlerave të Gostivarit me rrethinë, dhe mbi gjitha informimin e drejtë të opinionit publik.

Redaksia e portalit informativ Gostivari Sot përbëhet nga gazetarë profesionist nga qyteti i Gostivarit.

Kryeredaktor dhe gazetar:

Abedin BILALLI

Redaktor dhe gazetar : 

Driton ZENKU

Gazetar : 

Nevrij ADEMI