Pas mesnate do të ketë ndryshim të çmimeve të naftës dhe benzinës

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Prill, 2023 20:10

Çmimi i naftës pas mesnate do të ulet për 3 denarë, ndërsa çmimi benzinave për 1,5 denarë.

Nga KRRE bëjnë të ditur se edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë do të ulet për 2,5 denarë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Prill, 2023 20:10