Parregullsitë tektike të automjeteve, Policia në teren

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Dhjetor, 2022 12:54

Dje 26.12.2022 në periudhën nga ora 11:00 deri në ora 15:00, në zonën Tetovë-Gostivar, punonjësit policorë nga SPB-Tetovë është kryer aksion kontrollues lidhur me parregullsitë tektike të automjeteve dhe posedimin e dokumentacionit përkatës për transportin e organizuar të nxënësve.

Njëkohësisht është konstatuar 1 vepër (GV), për kontroll të jashtëzakonshëm teknik të pakryer dhe 3 (GV) vepra penale nga neni 284 A të Kodit Penal, si dhe 2 (TE-1 dhe GV-1) shkelje të tjera të kryera nga
autobusët ose mjetet e tjera me të cilat kryhet transporti publik i udhëtarëve. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Dhjetor, 2022 12:54