Padi penale për dhunë kundër tre banorëve nga Banjica e Poshtme

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Shtator, 2020 12:29

Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Gostivar ka inicuar padi penale kundër J.Z., 22 vjeçar, J.Z., 28 vjeçar dhe M.Z. 29 vjeçar, që të tre nga Banjica e Poshtme e Gostivarit, për shkak të ekzisimit të dyshimit për kryerjne e veprës penale “dhunë”.

Me datë 30.06.2020 të denoncuarit fizikisht e kanë sulmuar A.I., 28 vjeçar nga Gostivari. Tv Globi

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Shtator, 2020 12:29