Ofendoi Policët, arrestohet 25-vjeçari nga Vërtoku i Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 23 Qershor, 2020 12:03

Dje (22-qershor) rreth orës 12 e 45 minuta, përpara Stacionit policorë Gostivar, është arestuar 25-vjeçari G.R. nga Vërtoku i Gostivarit, i cili i ka poshtëruar dhe fyer pjestarët e policisë.

Rasti tërsishtë është zbardhur, kështu që kundër personit G.R. do të pasoj parashtresë adekuate.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 23 Qershor, 2020 12:03