Objektet hotelerike, aktualisht nuk kryhen kontrolle nga organet kompetente

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Korrik, 2020 11:49

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (30-qershor/01-korik), për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 83 personave (TE-61 dhe GV-22) janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Në këtë periudhë në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit nuk janë kryer kontrolle nëpër objekte hotelerike, lidhur me shkelje të protokollit për punë.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Korrik, 2020 11:49