Nxemje për çerdhet do të ketë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Shtator, 2022 10:29

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jovana Trençevska, në një intervistë ka deklaruar se do të ketë nxemje për çerdhet.

“Nuk duhet që të shqetësohen qytetarët apo komunat se mos ndoshta nuk do të ketë nxemje. Do te sigurohet nxemje për qytetarët dhe për çerdhet sepse për këtë është përgjegjëse qeveria”, thotë Trençevska.

Si prindërit që ju paguajnë fëmijëve te tyre çerdhet, ose si çerdhet kanë mjetet e tyre, edhe për çerdhet është dikush përgjegjëse”, thotë ministrja.

Ndryshe, në Kuvendin e RMV-së diskutohet për vazhdimin e gjendjes së krizës në sektorin energjetik. Autoritetet kanë siguruar qytetarët se nuk do të ketë ndërprerje të ngrohjes qendrore.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Shtator, 2022 10:29