Nuk respektoi vedimin për izolim, padi penale për 52 vjaçaren nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 12 Shtator, 2020 10:54

Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Gostivar ka inicuar padi penale kundër A.A., 51 vjeçare nga Gostivari për shkak të ekzistencës së bazave për dyshim për kryerjen e veprës penale “mosveprimi në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë epidemisë”.

“Më 26.08.2020 në ora 18.20 personi i raportuar nuk u gjet në shtëpinë e saj në Gostivar, përkundër faktit që ajo kishte një vendim nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për izolim”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 12 Shtator, 2020 10:54