Nuk mbajtën maska mbrojtëse, dënohen 61 persona nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 9 Qershor, 2020 11:31

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për punë të brendshme Tetovë, në periudhën (08/09-qershor), sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë, janë evidentuar 93 persona të rij (TE-16 dhe GV-67) në izolim me vendim të Inspektoratit shtetrorë sanitar shëndetsorë, ndërsa janë kontrolluar 580 persona (TE-430 dhe GV-150) që janë në izolim.

Kurse sa i përket vet-izolimit gjatë kësaj periudhe, 8 persona të rij kanë nënshkruar deklaratë (TE-1 dhe GV-7), gjithashtu, është kryer kontroll ndaj 143 personave tjerë (TE-103 dhe GV-40) që janë në vet-izolim.

Gjithashtu, për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 195 personave (TE-134 dhe GV-61)
janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së
epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të
maskave mbrojtëse.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 9 Qershor, 2020 11:31