Nuk mbajtën maska, gjobiten 22 banorë të Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 25 Qershor, 2020 12:23

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (24/25-qershor), janë evidentuar 94 persona të rij (TE-62 dhe GV-32) në izolim me vendim të Inspektoratit Shtetrorë Sanitar Shëndetsorë, ndërsa janë kontrolluar 1306 persona (TE-980 dhe GV-326) që janë në izolim.

Kurse sa i përket vet-izolimit gjatë kësaj periudhe, 15 persona të rij kanë nënshkruar deklaratë (TE-5 dhe GV-10), gjithashtu, është kryer kontroll ndaj 258 personave tjerë (TE-168 dhe GV-90) që janë në vet-izolim.

Gjithashtu, për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 11 personave (TE-89 dhe GV-22) janë
përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së
epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të
maskave mbrojtëse.

Në bashkveprim me Inspektoratin Shtetrorë të Tregut, janë kryer kontrolle nëpër 13 objekte hotelerike në Gostivar, në të cilat nuk janë konstatuar shkelje të protokollit për punë.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 25 Qershor, 2020 12:23