Një grua lind foshnjën në taksi

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 29 Shtator, 2020 23:07

Para spitalit të Velesit një grua në taksi ka lindur foshnjën e saj. Mjekja Vesna Nedellkovska Nikollova që është edhe zëdhënëse e spitalit tha se foshnja është e gjinisë mashkullore dhe se nëna është në gjendje të mirë shëndetësore.

“Gruaja e cila ka lindur në taksi menjëherë është ndihmuar nga infermierja e Repartit të fëmijëve e cila ka shkuar për në punë, dhe më pas kanë ardhur edhe dy infermiere nga Reparti i Akusherisë të cilat kanë ndihmuar të lind. Bëhet fjalë për foshnjë e gjatë 50 centimetra dhe e rëndë 3.2 kilogramë. Edhe nëna edhe foshnja janë në gjendje të mirë shëndetësore”, tha mjekja Nedellkovska Nikollova.
Nëna dhe foshnja momentalisht ndodhen në Repartin e Akusherisë në spitalin e Velesit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 29 Shtator, 2020 23:07