Një furgon përfshihet nga zjarri në rrugën Shkup-Tetovë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Tetor, 2020 18:41

Një furgon është përfshirë nga zjarri në këto momente në rrugën Shkup-TetovëAkoma nuk dihen shkaqet që sollën këtë dhe nëse ka të lënduar nga ky rast .

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 1 Tetor, 2020 18:41