Nga mesnata, çmime të reja të derivateve të naftës

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 21 Shtator, 2020 12:58

Komisioni Rregullator për Energjetikë gjatë ditës së sotme pritet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi pas mesnate dhe do të vlejnë deri të hënën e ardhshme.

Javen e kaluar me vendim të KRRE-së, çmimet e benzinës Super-95 deh Super-98 u ulën për një denar, derisa çmimi i Dizelit u ulë për 1.5 denarë.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 21 Shtator, 2020 12:58