Nesër vendimi final për vitin e ri shkollor

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Gusht, 2020 17:58

Komisioni për sumundje infektive sot nuk mori asnjë vendim për modelin final të realizimit të procesit mësimor.

Siç njoftuan nga Ministria e Shëndetësisë janë diskutuar protokollet shëndetësore për realizim të mësimit si dhe mundësia e fillimit të vitit shkollor nga 1 shtatori, por duke kërkuar zgjidhjen më të mirë dhe më të sigurtë për nxënësit dhe gjithë të punësuarit në arsim, nuk është marrë anjë vendim. Komisioni të njejta protokolle do ti diskutoj sërish nesër bashkë me përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit.Komisioni për sumundje infektive sot nuk mori asnjë vendim për modelin final të realizimit të procesit mësimor.

Siç njoftuan nga Ministria e Shëndetësisë janë diskutuar protokollet shëndetësore për realizim të mësimit si dhe mundësia e fillimit të vitit shkollor nga 1 shtatori, por duke kërkuar zgjidhjen më të mirë dhe më të sigurtë për nxënësit dhe gjithë të punësuarit në arsim, nuk është marrë anjë vendim. Komisioni të njejta protokolle do ti diskutoj sërish nesër bashkë me përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Gusht, 2020 17:58